Sunday, 13 March 2011

RESOLUSI

Will be heading to Shah Alam tonight
InsyaAllah, selepas seminggu berperang dgn perasaan yg bukan2, malam ni nak bukak new pages.
*ehem...ada target for this sem yg belum dicapai...remember???

last week macam so horrible je....the worst i've ever been through in uitm so far
and certainly i was so distracted by negative emotions

Sangat perlu untuk lebih 'gagah'
sebab final exam makin hampir,
ada kerja yg belum selesai,
in fact, bermula minggu ni akan berkejar-kejaran dgn submission date
owh....BEL403 demo presentation pun xde idea lg nak wtpe ni....ohhhhh~~~
tula, lemah sgt last week

So, minggu ni wajib kurangkan masa berjalan2 dan bergembira
PERLU limitkan travelog minda....perlu kawal HATI!
have to be a little bit ignorant towards certain hal2 sekeliling(in relatively bigger circumstances) yg memudaratkan kalau diambil tahu.....biaq pi kat depa~

dan....masih terlalu banyak yang perlu diupgrade...
(yang ni slalu lupa)

p/s: doakan saya terus kuat, tabah dan tenang selalu..:)

No comments: