Sunday, 5 December 2010

late night thoughts

I know I'm going for a good reason..enough for me to believe it.

Excited+nervous....
excited sbb mmg ini yg ditunggu..
nervous, takut kalau nanti 'terr'buat tindakan yg mengecewakan diri sendiri....

Tadi seronok berkongsi berita gembira ni dgn kawan lama..bukan main bahagia gelak2 tengok Rapunzel...hehe...borak2, terselit juga imbauan kisah2 'hot' dahulu kala...dan kalau yg 'hot2' tu...adalah sebahagian kisahnya yang buat mulut terkunci...hurm...senyum ajelah....

Kadang2, ada pengalaman yang tak pernah kita impikan..yang tak pernah terfikir untuk dilalui....berlakunya merubah terlalu banyak perkara....sakitnya kadang2 kita nafikan, kita abaikan...sedar2 hampir semuanya dah berubah...terlambat nak berubat....but it's better late than never, kan?
Things happened to make me just the way I should be...kena lagi bijak interpret banyak benda lepas ni...

Apapun, harapnya yg berlalu tu kalau dikenang pun cukuplah sekadar dijadikan pengajaran...
harapnya lepas ni lebih tenang & tak lg terganggu...

mari fokus, mari buat sehabis baik...mari cari kekuatan & keyakinan semula....so that satu hari nanti tak perlu lagi menyorok dlm lubang arnab..so that one day they can see me smiling with content.. insyaAllah...=)
for now, semuanya buat dlm diam2...pergi dulu diam2, nak balik ni pun lagilah hebat diam2nye...

semoga akan kekal redha dengan semua yg berlaku...semoga barakah melimpah pada semua yg 'di sini' dan 'di sana'....

*Shah Alam, Nilai & insyaAllah Shah Alam kembali*

No comments: