Wednesday, 13 October 2010

this kind of mood, which I am in now is really not suitable for making up a sentence, with sense, I mean...

so many things happened...and I just felt HIS touch...terasa diperhatikan...obviously since June 2010...diuji dgn kehilangan, dan dlm mode kehilangan itu pula terpaksa berdepan dgn satu ketegangan n kekalutan yg buat sy rse mcm nak postpone kehilangan tu...dan kejadian2 lain yg sgt susah utk saya btul2 terima dgn redha...sgt terasa lonely waktu lalui ketegangan n kekalutan tu tanpa.......oooopppsss..dah2...bukan itu main point nye...

scrolling down the page, I read my few old posts n rse terpaku pada tajuk 'mendengar bicaraNYA'...bila tu?? zaman2 kt uitm dulu...tgh kuciwa dgn result final 1st sem..maka terhasillah post itu...tp, kalau skarang ni mau membebel serupa gaya yg dulu tu? ohh, sgt tak mampu rasanya..sebab hati dulu dan kini sangat berbeza...

tak pastilah..sme ad dugaan yg semakin berat atau ruang hati ni yang dah terlalu sempit...ada sje keluh-kesahnye...sampai bilalah mau begini, sri?

skarang pun, masih dlm mode ujian yg agak dahsyat..ujian emosi dgn kejadian hari isnin,around 5 pm...tergamam...betapa xkuatnye sy nak tengok ayah mcm tu...org lain kalut di depan, sy menyepi dlm bilik melayan air mata...itulah, kononnye macho girl...sepanjang ayah di icu pun, xpernah saya berani menjejak wad tu...alasannye, alah dgn suasana hospital..tp mengaku jelah...hati mmg tak keruan tngok ayah yg semakin tak berdaya mcm tu...sy sgt sedar, kalau pun doktor sahkan keadaan ayah stabil, kemungkinan utk kembali macam 7 tahun yg lepas???entahlaa...
hari ni, ayah dipindahkan dr icu ke wad neurosurgeri...dengarnye mcm quite relief sket ble dah xde p'kataan icu tu...tp makin sukar bg sy yg dah xde alasan utk mengelak dr tngok keadaan2 yg bleh buat sy termenung panjang...sy tau air mata sy akan jadi lebih murah lepas ni...=(
waktu2 mcm nilah, terasa aura kekuatan mak tu..subhanallah...

ujian2 ini....mungkin nak menyedarkan..'sri, umur awak tu dah 2o...jgnla wat perangai budak2 lagi..'
but as I know myself, my heart better than u do...rsenye saya sedang dituntut utk sekali lagi, 'mendengar bicaraNya'
dan sekali lagi, entah apa nadanya...

p/s: terima kasih tak terhingga buat kawan2 yg bg moral support..kwn2 di usim, uitm, dll...juga pada yg tanpa disangka2 masih sudi memberikan 'endless support' buat saya yg sesungguhnya amat2 terharu dgn concern dari 'anda'

*betullah...sometimes apa yg dimiliki tu perlu di'hilang'kan sebab DIA nak bg yg lebih baik...=)

No comments: