Thursday, 7 October 2010

November...ohh November...

November...ohh November....tolonglah cepat munculkan dirimu...

Oit, sedar diri tak ni? November tu bulan final exam..da habis khatam sume buku ke duk ternanti2 bulan November dtg nih?

Ahhaaa....sengeh2 mcm kerang busuk...

sudah penat menunggu dan mengharap...bila la semuanya akan terjawab..dari ogos sampai ke september...akhirnya sepi tanpa berita....bila cuba dirisik, tetap juga sepi...tak nampak penghujung penantian ini (cewah)...alih2 hari ini ada berita...dimaklumkan bahawa semuanya akan terjawab pada pertengahan November ini...harap bersabar ye sri sazila...semoga yang diharapkan menjadi kenyataan...kalau tak, aduhai....tak nampak dah back up plan yg boleh dilaksanakan bagi mengubat kekecewaan (cewah lagi skali)...ohhh....tingginya harapan...kalau langit tu ada tujuh lapisan, ni dah sampai nak carik lapisan kelapan dah ni....aduiii3....sri, kalau tak jadi nanti naya je....mau nangis guling2...

tp...November??? kenapa lambat sangat???

tak sabar dah ni...sebab...ada azam yang dah dibentuk sekian lama di sebalik tertunainya impian yang satu ni(insyaAllah)....harap2 ada lah rezeki untuk yg satu ni...perkara paling penting buat masa ni...deritanya menunggu Tuhan sajelah yang tahu even mak dah slalu igtkan,
"jgn duk harap sangat, nanti frust menonggeng kalau tak jadi"
hahaa...donga tu kak??

tunggu ye...tunggu...kalau jadi insyaAllah satu transformasi drastik akan berlaku, satu hijrah paling ditunngu, dan ramai yang akan tahu..=)
(dah tak larat nak berahsia...lg2 bila ada yang dah dapat 'bau' n try nak korek cerita)

sri, tolongggglaaa bersabar

p/s: tolongla doakan saya~~~~~~please~please~please~
pesan utk diri sendiri: ringan2kan badan tu buat solat hajat ye...

5 comments:

Jackal de Howling Wolf said...

heeeeeeeee......november????
pertengahan???
ade org nk blanje makan ke??

sri sazila said...

urggghhhh....xde kaitan...encik jackal, i've told u bout this kt kg ri2..wk2 men bunga api...haaa...xigt??
nway, plz pray 4 ur pak long...still di icu

Jackal de Howling Wolf said...

know it..cume mcm rase ade org kena blanje mkn..on that month..

mudah-mudahan Allah mudahkan urusan utk pak long..Insya'Allah.

sri sazila said...

haha..tu instinct xbley pakai....

amin...doakan ktorng sume diberi kemudahan n kesabaran nk jaga dy..

Jackal de Howling Wolf said...

instinct xley pkai??tp berdasarkan rekod bleh kata confirm pnyelh
hurmm..but im waiting for the next november..

maybe esok pg baru dpt singgah HUKM..insya'allah..