Wednesday, 8 September 2010

KISAH 5 SEPTEMBER =)

Sebelum mula ape2, senyum dulu comel2...
=) =) =) =)

haa..this is to reveal the happiness inside...

seminggu sblum tarikh ni, saya dah mula angau duk m'bayangkan keseronokan yg bakal dialami pd 5 September tu...event yg sgt ditunggu...iftar jam'ie a.k.a reunion bersama pu3 page16 smakl...

Ini lokasinyer...kt Ampang, sebelah Flamingo Hotel...

wahhh...meriah!



this is something like re-energizing the ukhuwah..bila iftar bukan stakat kembalikan kesegaran kpd yg berpuasa, tp juga 'menyegarkan' tautan antara kami...rasa sangat bahagia dgn pertemuan ini....

Hati kembang berbunga2 sebaik melangkah masuk ke restoran, terus tangkap muka Amira, 1 of my best friends yg da lme sgt sy tak jumpa...

ayu, mekda, dilah n mira...t'ubat rindu pd mereka especially mira yg susah sgt nak nmpak muka sejak duk pnang tu..

Mulanya hanya kami berlima.. lama2 makin gamat restoran tu dengan kehadiran yg lain2....puasla melepas rindu, berpeluk sakan...pastu tinjau2 lg cermin duk tngok sape lg yg dtg pasni....
rahmah! wah3....org Jordan suda sampai...

huhu...da lme x manje2 dgn rahmah....kurus cmtu gak dy nih..=)


tgh makan pun sempat lg jeling2 kt akak camerawoman...mana bleh miss msuk dlm gmba kenangan ni...bkn senang nk jumpa lg reramai cmni...=)


sy dengan pipi tembam yg dorng cakap cengkung mcm org sakit....xpaham sket...

Muka2 bahagia dan kekenyangan...




Terngiang2 lagu sinar kedamaian nyanyian kumpulan Syifa'...cukup sesuai menggambarkan suasana hati2 kami sewaktu berkumpul bersama...Seryesly, ckup utk hilangkan segala beban utk sementara...Terlalu bahagia dengan rabithah yg alhamdulillah, masih kukuh..=)






Antara perkara yg mengharukan, bila tiba2 tgn sy ditarik seseorang dan diam2 dia membuka beg tangan dengan ayatnya,
"Pilih satu"
Saya terpandang ada dua design mini bag dlm handbag tu...sy pun pilih la satu...katanya hadiah dari Syria...terima kasih ye 'saudari' atas ingatan 'saudari' tu....sy suka sgt!

Sebelum terlupa, jutaan terima kasih buat seorang putra page16, Husaini yg bermurah hati sponsor makan2 kami utk iftar@reunion yg sgt bermakna ni...jugak penghargaan kpd cik TqaWani yg all out, mengatur tempat n berusaha kumpulkan kami pd malam itu...juga, buat semua kawan2 yg hadir menggamatkan restoran tu n b'sama2 menjadikan malam tu malam yg sgt indah utk dikenang.....=) semoga ada ganjaran di sisi Allah buat kalian semua..=)

UKHUWAH FILLAH FOREVER!

No comments: