Thursday, 5 August 2010

~plans~

Hari ni dah 5 ogos...hari yg sy tunggu sejak 2,3 hr kebelakangan ni...tp tbe2 excitement tu dah xde gara2 'gangguan' yg bertalu-talu malam tadi. Sedih pulak bila terpaksa anggap semua tu gangguan, tp maaflah kpd yg berkenaan...sy xmampu...sy xde mood..

10 stgh malam ni, ada something remarkable yg akan berlaku tapi bukan di depan mata saya. Takpela, sy doakn dari jauh, moga semuanya selamat dan dipermudahkan...maaf jugak kpd yg berkenaan, sy xdpt terlibat secara langsung.

Esok, kakak ajak join qiyam kt bank negara...dnga cite mcm kak mimi n kak ima ikut sme...jeles la plak...tp esok kelas smpai petang, kalau terus ke bank negara mestila penat..xsempat rehat n then kena bangun kul 3 pg plak..tambah2 malam tu dnga2nye ad ceramah perdana...adoii..napela buat hr jumaat..tp, kalau2la esok kelas smpai tghr je(mcm impossible) insyaAllah sy join..hehe...
(hai la manusia...mcm2 alasan...lemah sungguh..)

Sabtu, ada jemputan(bukan kenduri kawen ye)...tp sy serba salah nak pegi...sebab masih teringat jemputan yg lepas, bila ada yg salah sangka dgn niat sy...sebagai kawan, sy nak ikut meraikan tp nmpaknya banyak hati yg blum faham sesuatu..dan hati2 yg blum faham tu perlu sy jaga...(rsenye yg menjemput pun xterlalu mengharapkan kehadiran sy sebab dah maklum dgn situasi ni)

Ahad....yeah!! the most exciting part of this week...tak sabar rsenye nak jumpa kwn2 lame kt atas bukit menjalara tuh....aduhaii...rindu tak terkata. Yg ini, insyaAllah MESTI pegi! hehe....
dan...oooopppsssss!!! lupa plak....hr ahad tu bpe haribulan yek?

*ada sesuatu yg sy tunggu untuk berlaku pd hari lahir tahun ni..(yeke nak tunggu??)
xtaulah...sy dah hampir neutral...kalau tak berlaku pun, maksudnya smpai situ jela harapan yg ada...kalau jadi, berdebar jugak membayangkan apelah reaksi sy nanti...be wise ye sri sazila...jgn sampai ad yg merajuk pulak...*

No comments: